[collage id=”collage_482″]

Terug

Pedicure behandelingen:

Goede voetverzorging is een noodzaak

Je ziet er graag goed uit, de dagelijkse zorg voor je uiterlijk vind je heel gewoon. Maar hoe zit het eigenlijk met je voeten? Wanneer krijgen die de aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zij? Het eelt branderig voelt of als een likdoorn gaat steken? Met goede, regelmatige verzorging van je voeten zijn de problemen te voorkomen.

Voor wie?

Of je een man of vrouw bent, jong of oud, wel of niet sport, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Want besef je je weleens  dat je gehele gewicht op je voeten terecht komt? Een regelmatige behandeling kan je niet alleen van al je ongemakken verlossen, maar je helpen juist in het voorkomen ervan.

Wat doet een pedicure?

Een volledige behandeling begint met het desinfecteren van de voeten. Daarna volgt het onderzoeken van de huid en nagels van de voeten. Daarna gaan we verder met de behandeling, het op de juiste manier knippen en  verzorgen van de nagel en het polijsten van de nagelplaat.  Het weghalen van eelt en het behandelen van likdoorns. Dit is ook een erg belangrijk deel van de behandeling. Mensen kunnen makkelijk last krijgen van eelt en likdoorns, daardoor krijgen mensen makkelijk “moeie voeten” . Daarna gaan we door met het verzorgen van kalknagels en ingegroeide nagels. Als klant het prettig vind ronde we de behandeling af met het inmasseren van de voeten crème. Deze is aangepast op het huidtype en wat de voeten nodig hebben/ te kort komen.
De pedicure behanding passen we precies aan op de wensen van de klant en op de conditie en staat van de voeten.

Als de klant wil kunnen wij ook de nagels na de behandeling nog lakken met gewone nagellak of gellak. De Gellak blijft 5-6 weken mooi op de teen nagels en is erna makkelijk te verwijderen met een vijl. Ook is het niet schadelijk voor je nagels. ( zie voor mee info gellak het kopje gellak op deze website )

Niet doen…

Veel mensen knippen hun nagels (uit schaamte) voordat ze bij mij voor de behandeling komen. Niet doen! U hoeft zich ten eerste nergens voor te schamen en het word dan moeilijker om de nagels in de juiste vorm te knippen.