Indien je meer uit je behandeling wil halen en een maximale opname wil van de gebruikte werkstoffen. Dan is dit wat voor u:

De Skin Master Plus is het unieke resultaat van een ruim tien jaar durend onderzoek van medische specialisten in samenwerking met de universiteit van Rome. Het is een revolutionair en onmisbaar apparaat in de strijd tegen o.a. voortijdige huidveroudering.

De Skin Master Plus behandelt de gezichtshuid met een duurzaam resultaat en geeft tegelijkertijd een aangenaam gevoel, al tijdens de behandeling. Meteen na de allereerste behandeling zijn de verbluffende resultaten al zichtbaar en voelbaar.

De Skin Master Plus kan worden ingezet voor de volgende behandelingen:

• voortijdige huidveroudering

• min of meer diepe rimpels

• zonbeschadigde, gerimpelde huid

• droge huid / vochtarme huid

• vale huid met sproeten en gespleten huidoppervlakten

• verschillende huidvlekken en pigmentstoornissen

• vette huid / onzuiverheden of acne (zowel gezicht als lichaam)

• donkere littekens

Het gezichtsverzorgingssysteem van de Skin Master Plus is de geslaagde combinatie van drie afzonderlijke apparaten en de daarbij toegepaste technieken:

Spatel

Deze huidstimulatie zorgt voor een zeer werkzame peeling, verbluffend vochtherstel en aangename gezichtsgymnastiek. In tegenstelling tot alle andere vormen van peeling is er hierbij geen enkele contra-indicatie.

MLM

De nauwelijks voelbare microstroom spoort de huid aan tot de aanmaak van collageen en elastine; er vindt een “bio-lifting” plaats. Ook maakt deze functie het mogelijk om werkstoffen zeer diep in de huid te brengen.

Laser

Deze micro soft laser is eigenlijk een combinatie van elektrostimulatie en laser en maakt een zeer effectieve behandeling van diepe rimpels mogelijk. Het aanzien van de huid wordt zelfs in de dagen na de behandeling nog voortdurend verbeterd.

De Skin Master Plus maakt samen met een beperkt aantal producten het gebruik van de vapozone, het borstelapparaat, de vacuümzuig, vacuümspray, iontoforese, elektrische desincrustatie en het hoogfrequente stroomapparaat overbodig!

De Skin Master Plus is het alternatief voor diegenen die geen injecties met melkzuurpolymeren of een chemische peeling willen ondergaan om rimpelvorming te laten verdwijnen. De Skin Master Plus is hèt apparaat voor de schoonheidsspecialist die zich wil onderscheiden door absolute topkwaliteit te leveren.

Tijdsduur behandeling: +/- 60 tot 90 min.
Tarief: vanaf € 52.50 tot 65.00