Knippen

Je voelt je prettig als je haar goed zit. Het is daarom erg belangrijk dat je een coupe hebt die bij je past. Die niet alleen goed zit als je terug komt van de kapper! We beschikken over verschillende knip en snij technieken, we geven u advies over wat de verschillende technieken met uw haar doen!
We brengen u op de hoogte van de laatste nieuwe trends en hebben altijd nieuwe ideeën U krijgt nadien het juiste verzorgings- en styling advies, zodat u zelf ook een tevreden gevoel heeft na het in model brengen van uw coupe.

Kleuranalyse

De kleur analyse is uw unieke kans om met andere ogen naar jezelf te kijken.
U mag dan plaats nemen voor de spiegel, wij leggen dan gekleurde doeken over je schouders heen en wisselen deze af. U heeft dan geen afleiding van kleding, dus komen de gekleurde doeken veel beter tot zijn recht.
De kleuren bevatten koele en warme kleuren. We zien zo meteen wat het beste bij u past. Dat is erg fijn voor het kiezen van de juiste haar kleur of make-up.

Kleuren met Lanza

Lanza is een uniek merk wat als enige over de technologie beschikt om het haar tijdens het kleuren te herstellen, verzegelen en beschermen. In alle Lanza producten zorgt het keratin Healing systeem ervoor dat het haar een mooie kleur aan neemt, en stralend gaat glanzen.
Lanza healing color beschikt over een speciaal color flower shield complex. Dat betekend dat er in de kleuring gebruik gemaakt wordt van speciale kleurstoffen uit bloemen. Bloemen bevatten super sterke kleurpigmenten die immers ook nooit terug lopen van kleur, al staan ze uren in het felle zonlicht.
Verder kunnen we verschillende kleuringen samenstellen van Permanente tot demi permanente of enkel een demi translucent kleur om de glans wat naar boven te halen.
Verder staat Lanza ook bekend om de super mooie as tinten ze beschikken over een blondering met violet ondertoon om nog natuurlijkere licht blond tinten te creëren.

Kleuren met KIS

KISS professionele kleuring is op kruidenbasis en bevat natuurlijke keratine die het haar voedt en verzacht. KISS heeft een veel betere dekkingsvermogen dan andere kleuringen.
KISS heeft al een 100% grijsdekking met 3 % activator. (de grijsdekking bij wella, schwarzkopf, l’oreal enz moet bijna altijd met 6% voor een goede grijsdekking).