Heeft u slag in uw haar of een natuurlijk krullend haar dan is de speciale curlsys kniptechniek misschien iets voor u.

Het haar wordt in een speciale curve geknipt waarmee je richting aan het haar kan geven. Zodat het met meer of juist met minder volume valt. Wilt u volle krullen of een kapsel wat luchtiger valt! Met deze speciale krul kniptechniek zijn er diverse modellen mogelijk. Vernoem bij het maken van een afspraak dat het om deze krul kniptechniek gaat, dan kunnen we hierin rekening houden met onze planning.

Uw krullen tot leven brengen? Meer volume in uw haar? Krullen knippen in stijl haar?

Curlsys

Het kan allemaal met de gepatenteerde Curlsys® techniek. Salon Aangenaam is als een van de weinige kapsalons in deze regio geregistreerd als McLean Curlsys® salon. Curlsys® is een gepatenteerde revolutionaire krulkniptechniek, ontwikkeld door Waltraud en Brian McLean. Met deze techniek wordt het haar op een speciale manier geknipt. Door het toepassen van verschillende speciale kniptechnieken, kan voor elke klant met krul of slag het gewenste kruleffect worden gerealiseerd. Hiervoor zijn wel speciale trainingen en materialen nodig.

Het resultaat is dat iemand twee keer zoveel volume of krullen kan krijgen, in zowel krullend als haar met een slag. Maar ook een oud permanent kan weer als nieuw lijken of het (onzichtbaar) krullend haar komt tot leven. De perfecte techniek voor het knippen van krullen. Voor het mogen gebruiken van de techniek en het logo, worden er eisen gesteld aan de salon en moeten medewerkers een opleiding volgen om deze techniek te kunnen en mogen toepassen.

Wilt u informatie over de speciale Curlsys® behandeling of een afspraak maken? Bel gerust en vraag naar een van onze specialisten in de salon.